1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1904475

Sv: Apropå nånting...
Kongo: "En bra bortastå som välkomnar bortasupportrar och bjuder in till klackdueller är viktigt även för vår egen klacks utveckling."

Jag håller med om detta, vill bortafans komma så trigger det stämmningen I hela arenan då hemmfansen såklart vill hålla fortet så att säga.
Sen det där med att "behandlas vi som djur, så kommer vi att bete oss som djur" tror jag att det ligger hen hel del i i detta sammanhang.
Bortafansen börde även ses som en ekonomisk tillgång de de kan köpa biljetter, hotellnätter, mat öl osv...Timrå har en del att jobba på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Axle San: ”behandla oss som djur så kommer vi bete oss som djur”

Det här är ju bara löjligt. Det bråkas alltså om ett galler på ena kortsidan av läktaren? Om man köper en biljett för 150-200 spänn på en konsert och hamnar långt från scenen så börjar man väl inte lipa för det? Du beställer väl inte en pizza på kvarterskrogen och klagar på att golvet är dåligt sopat?

Du har köpt den billigaste biljetten till en hockeymatch, torka tårarna, kom in i vuxenlivet och acceptera kapitalismen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Axle San: Jag skulle säga att Timrå är ett galler ifrån ett närmast klanderfritt bemötande av bortafans. Timrå har lite att jobba med ja. Med betoning på "lite" för den här debatten är jävligt skev. Bortafans blir historiskt sett väldigt väl emottagna här och det här handlar som jag skrivit tidigare om en storm i en glas/gallerbur...
Kommentera