Timrå IK

581051 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1908903

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2018-09-22
Olle: Brattström i min mening gjorde en väldigt bra match speciellt i dom två första perioderna! Men du verkar stirra blint på dom två mål som han oturligt fick släppa till 2-2.. Nä där säger jag emot dig totalt bratten imponerar igen!

Reign in red: Tycker inte heller som helhet att man kan klandra Brattström för poängtappet. Han var inte jättetät direkt i sista perren, men samtidigt räddade han en del tidigare under matchen som gott och väl kunnat vara mål. Första målet är dessutom till klart störst del Drugges och att kräva att målisen ska rädda ett friläge från kanten varje gång är inte rättvist.

Andra kändes klart svagare samtidigt som han hade en del missflyt. Om t ex Svedberg bara haft ett uns missflyt i förra matchen på två situationer som pucken läckte igenom honom så hade han släppt in 3 istället för 1.