1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1911320

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
RunarUp: nää. Just därför ska man ta sig en funderare vart man lägger degen. Är det välgörenhet vi håller på med eller? Folk behöver veta vad dom får! Annars tror jag inte Timrå kommer sälja så många aktier. Hoppas för guds skull att det inte är samma spån som sitter på marknadshandeln inom support prylar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: satsar man 20.000 kr te x blir det en väldigt unik halsduk?
Nog vet jag att köpa aktier är ett lotteri. Det jag trycker på är att Timrå IK vart dåliga på att informera vad ett aktieköp innebär. Det har hux flux dykt opp en lallare som bara pratar hur bra det kommer bli bara vi köper Timrå aktier..aktier är lika med kapital. Kapital betyder pengar och vintsintresse i bästa fall. Men kan lika gärna gå åt andra hållet. Men kööööp bara... köööööp Timrå aktier...😁 ikväll vinner vi mot Brunäs
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Jag förstår vad du menar, och hoppas precis som du att detta sköts betydligt mer professionellt än merchandise-härvan.
Men jag tycker detta är lite att blanda äpplen och päron. När jag köper en supporterpryl förväntar jag mig att få det jag beställt, hårdvara.
Köper jag en aktie i Timrå IK tycker jag det är mer mjukvara. Jag blir delägare i mitt hjärtas förening, jag lägger pengar på i mitt tycke en god sak och jag får en unik halsduk :-).
För att parafrasera en känd julaftonsfigur.
"Ett välinvesterad aktie ger en inre tillfredsställelse och är den grund på vilket mitt favoritlag vilar"
Ingen klockren liknelse men lite åt det hållet. Jag mår bra av att göra vissa saker, som att stödja Läkare utan gränser, Barncancerfonden och Timrå IK.
Och jag är inte ensam om att lägga en och annan krona på nåt utan att ställa krav på att få nåt tillbaka.

Men jag håller med dig att en produkt är betydligt enklare att sälja om man kan garantera något i retur. Men är det inte lite det som är grejen med aktier. Du kan aldrig på förhand veta utfallet av din investering. Förutom kanske då på aktier i en idrottsförening. Jag känner inte till någon sådan som gett någon större avkastning.

Alltid rött, alltid rätt!
Kommentera