1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580631 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1911330

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
kulltorp: typ, som ungdomarna säger
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Pepins meddelar att aktieförsäljningen i Timrå IK Hockey AB startar den 18 oktober. Det går bra att registrera sig redan nu (klicka på länken)

Efter en riktigt bra SHL-inledning börjar det dra ihop sig till nyemission i Timrå. Teckningsstarten har senarelagts till den 18 oktober med anledning av att Timrå har pågående diskussioner om att skapa en särskild fond som ska stödja och utveckla ungdomshockeyn i regionen. Man vill komma längre i denna fråga eftersom man menar att det är en bra sak för både hockey och samhälle och att det därför kan underlätta nyemissionen. Timrås styrelseledamot Hans Selling säger i Sundsvalls Tidning att:

”Det är viktigt med samhällsengagemang i allt man gör i dag. Vi tror att många kommer tycka det är bra att pengarna man investerar inte bara är till för att stärka balansräkningen för Timrå IK.”

Förbered dig för teckningen!

För att kunna teckna aktier via dator, platta eller smartphone ska man vara medlem på Pepins. Det är helt kostnadsfritt, tar några minuter och kräver BankID. Det är dock en del text och siffror som ska fyllas i så ett förslag är därför att göra det redan nu så att det bara är själva aktieköpet som återstår när teckningen börjar den 18 oktober.

Gör så här:

Bli medlem genom att logga in på www.pepins.com

Klicka på ”Bli medlem! ” eller ”Sign up”

Fyll i uppgifterna och tryck ”Registrera”

Fyll i ”Profile”, identifiera dig med BankID samt besvara frågorna i ”KYC”

Detta är uppgifter vi måste begära av alla som blir kunder hos Pepins. Sedan är du redo för att köpa aktier i Timrå den 18 oktober.

Då kan du välja betalningssätt mellan bankdragning, kort, faktura eller Swish.
Kommentera