1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581101 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1913381

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
kulltorp: förstår inte varför detta skulle vara så kontroversiellt. Vi har en stjärnkeeper och en backup, att påstå något annat är nonsens.

Sen kan Brattström mycket väl ta kliv och utvecklas rejält men han är inte där idag och som du är inne på så tror jag inte vi har råd att ”lufta” honom i tid och otid för att göra honom mogen för SHL, det ska han redan vara om han ska ta över förstaspaden
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Olle: Det är inte kontroversiellt, sedan har vissa en tendens att alltid försvara och släta över verkligheten för att vara snäll. Det är mänskligt, men ibland blir det tokigt tycker jag.
Sedan håller jag med "FH", han är inte "låg allsvensk nivå". Jag skulle drista mig till att påstå att han kan vara en av de mest lovande målvakter vi har i Sverige i hans ålder. Att man ska vara en fullfjädrad SHL målvakt i den åldern är nog väldigt ovanligt kan jag tro.
Så bra att vi håller hårt i Bratten, han är ngt att bygga på.
Men...Laget Timrå IK befinner sig nu i en otroligt sits just nu. Man har överraskat alla i starten och fortsatt med sin spelidé där laget går före jaget och alla jobbar 100% för varandra i varje match. vi har visat att vi kan utmana alla lag i SHL.
Utmaningen att orka hålla detta i varje match kommer att kräva en otrolig mental styrka. För om man tummar på detta så ser vi vad som händer(Moramatchen). Vi blir ett helt annat lag, som säkert skulle få svårt att slå bla Modo just nu.
Med Svedberg i målet kommer laget att ha ngr procent extra mental styrka, då man naturligtvis vet att han är lite bättre är Bratten.
Det blir en mangrann uppgift för ledarna att välja hur ofta, och mot vilka man ska offra den procenten, mot att utbilda Bratten.
För en bra backup måste vi ju också ha, om ngt händer Svedberg.
Kommentera

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Olle: Det som de flesta reagerade på var ”låg allsvensk nivå” . Brattström är redan betydligt bättre än så. Det får du tugga i dig.
Kommentera