1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581935 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1913415

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Olle: nej, vi är ju inte det. Men fuck it, that's life.
Tycker dock matchningen är bra. Målet är att undvika kval, och ska vi lyckas med det är sexpoängs-matcherna viktigast. Dvs matcherna mot dom lag som vi rimligen kommer fajtas med, den undre halvan av en trolig sluttabell. Där vill jag se starkast möjliga lag - Svedberg är självskriven där - och jag vill se en hårdare coachning.

Så. Att låta Bratten köra två bortamatcher mot lag där poäng får ses som bonus tycker jag är klokt. Han kommer säkert att få stå både hemma och mot lättare lag vad det lider. Utgår också från att han tränat jävligt bra och därför bedöms vara värd att få speltid. Plus då givetvis att han behöver matchsituationer att analysera och fortsätta jobba utifrån på träning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC - Timrå IK 2018-10-11
Bragd-Birger: Efter att ha sovit och grubblat färdigt efter förlusten igår så kan vi ju glädjande nog fortfarande konstatera att vi är på riktigt. På cmore snackar man efter match om att vi är det lag som ställt till det mest mot LHC i deras hemmaborg och jag tror att detta Timrålag kommer fortsätta knäppa "media eliten" på näsan. Sen säger jag bara komsi komsi LHC till NHK så skall ni få se på annat när grabbarna har den röda muren bakom sig! 💪💪😎

Man blir ju riktigt glad när man hör grabbarna heja på och jubla på bänken efter täckta skott tex. Gillar verkligen lagmoralen i det här gänget, man förlorar och vinner som ett lag.
Kommentera