1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577880 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1915751

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
stoff: Tycker han och Palmberg används lite fel. Palmberg har mestadels gått som vänsterforward sedan han kom hit när han tidigare i karriären bara lirat som center/högerytter och Guter har fått spela med Madsen för det mesta, ingen som sticker ut direkt.

Wedin - Rensfeldt - Collberg
Galló - Olofsson - Hållander
Ohlsson - Palmberg - Guter
Boyce - Berglund - Törnqvist
Madsen/Blomberg
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
Puckat: Riktigt fiffigt! Jag håller med till 99%. Jag hade nog dock bytt plats på berglund/madsen, detta då Madsen är vår bästa tekare hittills och i övrigt har tyvärr Berglund storleken i mot sig i defensiv zon vilket jag tycker blivit mycket påtagligt nu i inledningen, hursom har jag alltid tyckt att berglund fått ut mer av sitt spel som winger i hög forechecking. och KANSKE Olofsson/Rensfeldt detta då jag känner att det annars kanske skulle kunna saknas lite erfarenhet i andrafemman, samtidigt som Wedin/Collberg förmodligen skulle kunna fortsätta leverera oavsett vilken center man plockar in, samtidigt som Olofsson nog skulle få en skjuts i en producerande konstellation, sedan är Olofsson vår näst bästa tekare (om än på runt 45% vunna), vilket är nog så viktigt om man skall starta i offensiv zon huvudsakligen. Jag hade även gärna bytt plats på Ohlsson/Törnqvist kanske även fast man får två rightare i 3e och tre leftare i fjärde.

Hur hade du geggat ihop backrackarna?
Mina backpar hade nog sett ut som följande:

H.Larsson - Kinvall

Mister JalleJanne - Hardegård

Falk - Printz

Molinder

Hampus Caslva Larsson och Kinnvall :
Herr Larsson är vår klokaste back (överlägset?) och kinnvall vår spelskickligaste, Jag tycker Kinvall är som bäst när han får leka Erik Karlsson(d.ä) och jag tycker man ska tillåta honom att få utvecklas i det spelet, framförallt viktigt i matcher där vi inte har något motmedel mot motståndarnas defensiv. Jag tror Larsson är den enda backen vi har i nuläget som skulle kunna täcka upp för Kinvall de gånger det går på röven.

På andra backpackar hade jag försökt att alternera ganska flitigt mellan Molinder/Hardegård baserat på vilken sida av planen teken släpps, Hardegård kan ju avgöra matcher åt motståndaren i uppspelsfasen, så sätt honom i så få sådana situationer som möjligt. Samtidigt ser man uppenbara uppsidor i Hardegård, och jag tror att han behöver självförtroende för att lyfta sitt spel till nästa nivå, spela honom i offensiva situationer när 1/2a kedjan är inne Molinder i övriga.

Falk - Printz - Grisar
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
Puckat: Intressant. Något måste ju göras för att försöka få igång produktionen på Palmberg & Guter.
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
Puckat: Palmberg giller väl komma högerkant när han skjuter med va? Känns som det varit där han haft farliga skott i pp på försäsongen.
Kommentera


Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
Puckat: Gillar verkligen din uppställning där! Har länge önskat att Wedin ska befrias från sin nuvarande kedja..
Kommentera