1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517796 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1915776

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
Olle: Gillar hur du skjuter in energi i gruppen, för att avsluta med sänkt huvud...:-)
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
kulltorp: Efterfrågar bara lite saklighet. Man kan ju inte vråla ”slutspel!” för att vi slår fbk i en tight match och sen vråla ”ond bråd död!!” när vi förlorar mot lagen som vi ändå förväntades torska mot?

Vi har ett lag som ska klara ett kval och med det i åtanke tycker jag det ser lovande ut. Sen är det psykiskt påfrestande att heja på ett lag som (just nu) spelar dåligt men livet ska ju inte vara så himla enkelt heller.
+10
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2018-10-20
kulltorp: Fast jag uppfattar Olle som en av de mest balanserade här. Det är ju som han skriver, den krassa verkligheten, det vi ser nu. Den vi visste på förhand hur den skulle se ut. Den är bara inbäddad i lite fler sköna poäng än vi förväntat oss.

En rad övriga härinne är däremot närmast bipolära i sina inlägg. Samma personer som i omgång 6 (av 52. Bara en sån sak, det är ju så naivt och okunnigt att man rodnar) basunerade ut att det inte fanns en chans i helvetet att de kunde se det här laget kvala behöver bara ett par förluster för att fullständigt vända på klacken. Kalla för i h-e inte sportjournalister och andra för kappvändare, de värsta finns här inne.

Lite rim och reson vore fräscht
+17
Kommentera