1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1915872

Sv: Apropå nånting...
Finns det någon där ute som är duktig på att redigera videos? Tänkte försöka få ihop en liten videotribute tills på lördag när Didrik och Johnsson kommer på besök för första gången för att visa lite tacksamhet till att de hjälpte oss upp i finrummet igen. Tänker mig en kort videosnutt på 40-50 sek som kan visas innan nedsläpp eller typ i ett powerbreak eller något likande. Har fått ett OK från Timrå om det här, bara jag fixar videon så skulle de försöka göra något bra utav det.

Kolla på bifogad länk så förstår ni på ett ungefär vad jag menar.

Någon som känner sig manad att hjälpa till och besitter kunskaper om sånt här? Svara här eller i ett privat meddelande! :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Det hade varit snyggt att göra en ”tribute” till dom som hjälpte klubben upp i SHL och som sedan inte fick fortsätta, typ Dahlroth.

Johnsson och Strömberg i all ära men dom signade ju faktiskt med konkurrenter under brinnande slutspel/slutet av säsongen (?) och har idag en fet lönecheck. Man skulle kunna vänta med en tribute tills dom signar med Timrå igen när deras nuvarande kontrakt går ut (om det sker).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Username checks out.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: och fy fan vilken barnslig ide, börja med att hylla motståndarna? Hur tänkte du där? Hela hockeySverige skulle ju skratta. Visa tacksamhet kan Didrik få göra genom att hålla ett fint tal till publiken om sina bra år i Timrå IK. Om det nu ska visas nån tacksamhetsskuld.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Jag tänker då inte spela upp nåt dylikt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Jag skulle kunnna fixa det,dock behöver man ha tillgång till lite videoklipp osv, vilket kan bli lite svårt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: skulle kunna bli mäktigt!
Kommentera