1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1916644

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2018-10-25
hubbenorlen: eller så här dom andra lägen varvat upp. Samt insett att det bara är att checka oss högt så är vi ofarliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2018-10-25
Det står inte på förrän övriga lag har kört om oss...inte många poäng som skiljer nu.

Tycker dock att diskussionen är lite väl brun. Eller svart. Vilket som. Vi alla visste att vi gick in säsongen med en handfull spelare som skulle kunna vara intressanta för övriga lag i serien. Vi hade en enda värvning som övriga lag förmodligen önskade hamna hos dom. Vi var, och är, allsvenskt i grund och botten. Våra SHL-rutinerade spelare ville ingen annan ha. Av en, eller flera, anledningar. Men att dom skulle ha outblommade kvaliteter att bli toppspelare var inte en av dom.

Vi fick en bra start. Gick lite på rus. Hade miljoners miljarders tur. Och en målvakt som stod på huvudet. Och folk gick bananas.

Faktum kvarstår; så här kommer resten av serien se ut - mer eller mindre - eftersom vi nästan alltid ställs mot bättre spelare position för position. Visst kan vi fortfarande kravla oss ovanför kvalstrecket. Men den chansen ser jag som liten. Inte obefintlig eller minimal. Bara liten. Hitta jämnheten i spelet, vara mer noga, mer destinkta och ha en del tur så kan det gå. Men övriga lag blir också bättre under resans gång; inte bara vi. Det blir också svårare och svårare att vinna. Men man bör nog vara inställd på att förlustkolumnen kommer att vara större än vinstkolumnen i år. Inte minst för sin egen mentala hälsa. Jag är inställd på att det hela kommer att handla om 7 matcher på slutet. Där ska vi vara bättre än motståndarna.

Och slutligen; dags att lufta Bratten på lördag? Tyckte att Svedberg såg trött ut idag. Satt kvar längre än vanligt efter att han gått ner på knä. Kroppsspråket såg lojt ut.

Ärligt; långt inlägg. Vet inte riktigt vad jag ville få fram. Blev en jävla massa ord i alla fall.
Kommentera

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2018-10-25
Bragd-Birger: Så kan det också vara. Eller så har Freddan ett vapen mot det och ställer om.
Jag tänker i alla fall inte ge upp mentalt efter 11 omgångar.
Kommentera