1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581862 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1921054

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Jag tycker att det saknas engagemang från klubbens sida. Man vill att det ska bli en folkaktie men det finns inga uppdateringar alls på hemsidan som skulle kunna spridas vidare till sociala medier som Facebook och Twitter! Det är precis det som behövs för att öka engagemanget och intresset för aktien Hur går försäljningen mot företagen? Ingen vet! Första artikeln i Sundsvalls tidning efter 3 veckor från starten annars knäpptyst! Jämför med AIKs aktieförsäljning där det fanns ett mycket större engagemang med uppdateringar på hemsidan redan innan försäljningen började och därefter med regelbundna mellanrum. Man publicerade också på hemsidan videosnuttar där nyblivna delägare förklade varför man stöttade föreningen - för att sprida budskapet till flera och för att öka intressset! AIK drog in drygt 9 miljoner kr. Aktieförsäljningen är mycket viktig för Timrå IK annars riskerar vi att bli ett nytt Karlskrona ...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Är det något jag aldrig ångrat dock så är det att jag för flera år sedan sa upp prenumerationen på ST. De är bara intresserade av att belysa minsta lilla antydan till oegentlighet i Timrå IK, då andas hyenorna där morgonluft och de frossar i skuldbeläggandet. Skulle aldrig falla dem in att lyfta ett finger för positiv PR till TIK. Deras hockeysatsning är patetisk.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Jag tror däremot att det är feltolkat att det skulle brista i engagemang hos inblandade. Jag tror de som jobbar i och nära föreningen är otroligt engagerade. Det är resurserna som saknas, precis som i KHK. Vi är en för liten förening för att mäkta med en SHL-utmaning så här nära inpå en "nästankonkurs".
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Det blir allt tydligare att det här avancemanget var mkt långt ifrån vad klubben här och nu behövde och än mer, vad klubben klarade av. Vi är på inga plan redo för SHL och så här i efterhand framstår Nubben i våras som ett gigantiskt pokerfejs även om han faktiskt mellan raderna hela tiden påtalade ovanstående. Aktien lär sluta som ett stort misslyckande, vår enda chans är att befintlig trupp står för ett sportsligt mirakel.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Det luktar fiasko lång väg om detta, vad sysslar styrelsen och klubbledningen med?
Kommentera