1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1917856

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Det här har inte Timrå fattat än, värdet av marknadsföring och att synas. Det gäller över hela linjen, från aktier till souvenirer till att sälja matchbiljetter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Jag tycker att det saknas engagemang från klubbens sida. Man vill att det ska bli en folkaktie men det finns inga uppdateringar alls på hemsidan som skulle kunna spridas vidare till sociala medier som Facebook och Twitter! Det är precis det som behövs för att öka engagemanget och intresset för aktien Hur går försäljningen mot företagen? Ingen vet! Första artikeln i Sundsvalls tidning efter 3 veckor från starten annars knäpptyst! Jämför med AIKs aktieförsäljning där det fanns ett mycket större engagemang med uppdateringar på hemsidan redan innan försäljningen började och därefter med regelbundna mellanrum. Man publicerade också på hemsidan videosnuttar där nyblivna delägare förklade varför man stöttade föreningen - för att sprida budskapet till flera och för att öka intressset! AIK drog in drygt 9 miljoner kr. Aktieförsäljningen är mycket viktig för Timrå IK annars riskerar vi att bli ett nytt Karlskrona ...
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Måste tyvärr hålla med. Detta genomsyrar hela föreningen just nu. Det måste in nytänkande och hårt jobbande folk på Timrås marknadsavdelning snarast.
Kommentera