1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1921099

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Tyck så du, sanningen är att ST är den bästa källan till nyheter om Timrå IK som finns just nu. Hockeynews och liknande har det största, men småsakerna, både positiva och negativa skriver ST i första hand.

Det kanske har ändrats på de år du inte prenumererat?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
ST ingår väl numera i någon ny mediakoncern? I alla tider har svensk media haft som grundläggande tanke att förmedla nyheter och sammälsinformation efter en affärsmodell där kunder som velat betala varit en viktig faktor. Både för annonsutrymme och även att betala för produkten.

Dock har staten även kunnat gå in med stöd till mediaföretagen för att man insett att detta organ kunnat få ut olika budskap i samhället. Ibland har där även funnits olika politiska värderingar i spelet. Allt format efter tiden och olika tidsepoker.

Att media skulle göra PR för Timrå IK finns inte på kartan. Här får klubben köpa annonsbilagor eller lobba in nyheter efter egen nivå på slipad medie och kommunikationskunskap.

Skyll aldrig på media. Det är meningslöst.

I dag spretar dessutom media värre än någonsin.

Papperstidningen och TV-tablåer mm. försvinner. Snart lika aktuella som en runsten som förvaras under tak på lokala hembygdsgården.

Dagens informationsflöde är obegripligt för mig som föddes några år innan Strimma lämnade den här planeten.

Men där är nyckeln. Och att få folk till ishockeymatcher är något helt annat nu än för 20 år sedan. En utmaning värt ett eget inlägg här på HS.

Själv har jag hittat en app som heter Hockey Puls.
Sjukt mycket ishockey till en billig peng. Hit tror jag ST med fler levererar sina hockeyrelaterade nyheter. Slipper alltså läsa om dåligt asfalterade vägar i Lucksta och om laxens sjukdomar i Bergeforsen. Bara hockey!

Minutrapportering från Timrås och andra lags träningar hittas regelbundet. Otroligt säger jag!

Kan rekommenderas!

Annars är dessa jävla hockeyuppehåll rent av bedrövliga.

Städade vinden och hittade ett par kängor efter någon bortgången farbror i ett hörn.

Storlek 44. Dom såg lagom slitna och fräna ut. Kanske skulle återanvändas nu när typ jag och ”marlboromannen” är inne igen.

Stack ner handen och hittade bland annat en hopknölad tidningssida från Sundsvalls Tidning årgång 1976. Formatet på sidan var hiskeligt stort! Men där fanns plötsligt en skrynklig artikel om två timråspelare som tydligen kämpade om att vinna den interna skytteligan den säsongen. Minns ni Åke ”tåget” Söderberg och Håkan Pettersson?

Sundsvalls Tidning levererar!
Kommentera