1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1921688

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Det blev 1år i shl. Leksand,aik,modo skulle ju slakta oss i ett kval
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Att säga att det känns tungt nu är väl ingen underdrift egentligen. Att säga att det är i defensiven det brister kan vi nog också vara överens om. Gör man tre mål i match efter match så bör man vinna åtminstone någon med en stabil defensiv. Det tråkiga är att vi i match efter match inte kan stoppa blödningen, det blir liksom inte bara ett insläppt utan det kommer en drös mål i arslet efter varandra.

Jag har säsongskort, är på varje match, men igår var det ofantligt dålig stämning. Jag har ingen aning om vem som blivit sur på vem i klacken men det känns som att någon behöver förstå att det inte hjälper laget att sura. Jag har stått där själv och dragit mitt strå, det var dock några år sedan nu. Den stämning vi fått till hittills är riktigt bra (om man nu inte räknar gårdagen). Ni som gör ett hästjobb i klacken, se till att masa er tillbaka, ni gör ett stort arbete, ni behövs.

När får Brattström chansen från start? Jag tycker att han visat att han förtjänar det i större utsträckning än vad han hittills fått.

Jag utgår från att detta är vår svacka och att vi kommer klara detta, jag utgår från seger imorgon, jag utgår från att vi spelar SHL nästa säsong. Jag utgår från att alla visste att detta inte kommer bli någon dans på rosor.

Jag kommer aldrig att ge upp.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
stoff: ja tyvärr. Som det ser ut nu så åker vi ur. Det är långt kvar så vi ska inte ge upp men som det sett ut en längre tid så går det åt helvete om inget radikalt sker. Kanske Timrå måste göra det alla lag gör i liknande situation. Sparka Freddan för att få in ny energi. Svedberg värvades som toppmålvakt men har varit en flopp. Tyvärr.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
stoff: många matcher kvar. Vi kämpar på. Nu lämnar vi denna och fokuserar på nästa match
Kommentera