1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580425 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1921849

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Att säga att det känns tungt nu är väl ingen underdrift egentligen. Att säga att det är i defensiven det brister kan vi nog också vara överens om. Gör man tre mål i match efter match så bör man vinna åtminstone någon med en stabil defensiv. Det tråkiga är att vi i match efter match inte kan stoppa blödningen, det blir liksom inte bara ett insläppt utan det kommer en drös mål i arslet efter varandra.

Jag har säsongskort, är på varje match, men igår var det ofantligt dålig stämning. Jag har ingen aning om vem som blivit sur på vem i klacken men det känns som att någon behöver förstå att det inte hjälper laget att sura. Jag har stått där själv och dragit mitt strå, det var dock några år sedan nu. Den stämning vi fått till hittills är riktigt bra (om man nu inte räknar gårdagen). Ni som gör ett hästjobb i klacken, se till att masa er tillbaka, ni gör ett stort arbete, ni behövs.

När får Brattström chansen från start? Jag tycker att han visat att han förtjänar det i större utsträckning än vad han hittills fått.

Jag utgår från att detta är vår svacka och att vi kommer klara detta, jag utgår från seger imorgon, jag utgår från att vi spelar SHL nästa säsong. Jag utgår från att alla visste att detta inte kommer bli någon dans på rosor.

Jag kommer aldrig att ge upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Hassan: Brattström bör ju vara 1:a valet imorgon, men tyvärr tror jag Svedberg står 🤔
Sedan måste man ju sätta Nubbens måg på läktaren imorgon, han har ju varit en lavinfara i egen zon. Gårdagen belönas han med att spela alldeles för många minuter...
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2018-11-13
Hassan: Håller med dig att stämningen igår var dålig redan från första nedsläpp.......så otroligt tyst.
Imorgon mot Mora skulle jag vilja säja att då kommer vi få en fingervisning hur det här kommer att gå i fortsättningen.Vinner vi inte mot Mora,Rögle,Örebro i vår egen hemmaborg ja då blir det kval.
Det är mycket som måste bli bättre men framförallt ......passningarna......man måste kunna begära att man kan slå en passning med rätt adress, igår var det bedrövligt.
Nu laddar vi för Mora matchen och låt den RÖDA VÄGGEN visa var skåpet ska stå.
Heja Timrå !!!!
Kommentera