1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1922623

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Kerstin_k: få saker är skönare än tre SHL-poäng. Och correctamundo - man ska faen inte gnälla egentligen då. Nöjer man sig med att göra det när dom torskar, så...får man ändå gnälla tillräckligt ;)

Så sjukt viktigt att vi lyckades tvåla dit just Mora och behålla kontakten med platserna ovanför strecket. Djurgården torskar jag mot alla där i veckan så länge vi tar treor i bottenträsket.

Också genuint glad över Laxen, och i synnerhet hans och WC-Wedins connection. 3-2 målet var ju sjukt mumsigt. Kan vi äntligen ha fått en vettig omgivning till honom nu? Madsen är inte optimal, men han gjorde ju en av sina bästa matcher han med. Kul som faen iaf.

Däremot är det lite surt att Collberg tvärdött. Honom måste vi få fart på igen. Även Renen har sett seg ut sen han kom tillbaka. Kanske behövs en liten omvaskning där.

Men, fuck it. Nu tog vi som sagt tre snuskigt viktiga SHL-pinnar, och det ska vi njuta av. Har smuttat seger-Laggan (lögn, blev faktiskt taiwanesiskt - Kavalan, snuskigt bra!), och t o m surfat runt bland swehockey-tabellerna med mysribba. Kvällar som dom här finns inga bekymmer.

Härligt Timrå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Bragd-Birger: inget är skönare än 3 poäng... finns fortfarande oändligt mkt förbättringspotential dock. Vi ska nog vara glada att Mora var rätt ineffektiva. Speciellt första 10 av 2a perren för då var det cirkus. Kul med Wedda och Laxens kemi. Förtjänar en bättre center än Madsen kanske?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Bragd-Birger: Förhoppningsvis släpper lite knutar när grabbarna fick vinna, men vi har oändligt mycket som måste förbättras.
Jag är rädd att vi kommer ner på jorden igen mot Malmö.
Men Salmonsson och samspelet med Wedin, det gläds jag åt och det sprider hopp. Vi skulle behöva få till en riktigt grym backduo som hittar varandra lika fint och är klockrena och sprider lugn tillsammans. Förhoppningsvis kan Jalasvaara växa när han kommer tillbaka, det hörs på Nubben att han har stora förväntningar på honom.
Och förhoppningsvis tar Svedberg situationen på rätt sätt och hittar en grym nivå igen.
Men jag är nog inne på att Brattström ska stå även mot Malmö, vi vann med honom och han var bra och gav positiv energi, både till laget och fansen.
Kommentera