1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581226 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1922628

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
JanneH: tror Madsen är en bra center i den kedjan. Om man har två spelare som producerar poäng så är det gynnsamt att inte ha tre stycken glaskanoner. Då föredrar jag att ha en grovjobbare i mitten som är vår bästa defensiva center
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
KiefD: Ja jag har fått sova på saken och tycker Madsen ska ges förtroendet som center i den kedjan i några matcher till men i förlängningen så förtjänar en kille som kallas WorldCup-Wedda, att få spela med en riktig klass-center. Nu finns det väl kanske ingen klass-center i dagens Timrå så om jag får önska är bör det vara nästa värvning. Så vida inte Mr Robot Palmberg börjar få ordning på kugghjulen och växla upp snart. Gillar verkligen att han börjat plocka poäng i PP, mkt viktigt då han är väl en av få PP-specialister i detta lagbygge. Kan du plocka PP-poäng för Vita Hästen i HA så finns alla förutsättningar för att göra det i SHL. Kinnvall, Palmberg, Wedda, Laxen och JackeO kanske kan funka rätt skapligt i PP?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
KiefD: Rätt! Madsen är en underskattad spelare som gör mycket skitjobb så att dom andra kan flasha!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
Fågel - bra
Mittemellan - UA
Fisk - NEJ NEJ NEJ

Fågel:

WCWedin - enough said.

Fisken - mycket trevlig inledning, skönt att man hittat en kamrat till WCW. Nu kan iallafall jag dra ned lite på blodtrycksmedicinen då jag slipper se WorldCup Anton med fotBojan o Lill-Charles von freilägesbrännistan matcher i ända. Win win.

Brattkörv - Förtjänar att starta mot Malmö, tyckte försvaret såg (liiiiiiite) tryggare ut med dunderkorvis mellan stolparna. Släpper några otäcka returer på äkta korvström manér men revanscherade sig med några riktigt flashiga räddningar och en i stort stabil insats. Skönt att inte alla skott över axelhöjd automatiskt blir mål hos en av våra två målisar iallafall!

Kul att Palmberg visar att han har i laget att göra, men är han egentligen en robot?

Mittemellan:

Skinnvägg - är den backen i laget som klarar av att göra något konstruktivt i anfallszon, nu kompenserar han förvisso för det genom att vara lika konstruktiv och oberäknelig i försvarsszonen också men vafan, inte på svärsonens nivå iallafall!

Collberg - rensfeldt - Hållander - grå tråkig massa igår.

Fisk(inte lax)

Försvarsspelet - puh, tur att Mora var så jäkla dåliga för försvarsspelet är fortsatt undermåligt och de flesta övriga lag hade straffat oss ordentligt mycket hårdare.
Backarna... Ehh... Dåliga är dom, men får alldeles för mycket skit. Forwards och spelidén skall ha en lika stor släng av sleven.

BP - Relaterat till ovan

Ohårdegåård - Måste jag tyvärr sluta försvara, kan ju omöjligt ha spelat sig till istiden han får, är det den beryktade svågerpolitiken, eller någon annan konspiration måhända, ugglor i mossen... jominsann!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Mora IK 2018-11-15
KiefD: idag är man glad igen, den här fredagsmorron vart extra mysig. Fick väldigt possetiva vibbar av konstellationen Laxen och Wedin. Tror hela laget kommer lyfta nu ett snäpp. Hoppas Bratten får chansen nästa match igen. Nu tar vi Danskjävlarna på lördag utta bara farten. Ha en skön fredag gott folk.
Kommentera