1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1923377

Sv: Apropå nånting...
The great one: En allsvensk trupp är en allsvensk trupp. Det vi hoppas på är ett mirakel.
Det kan gå!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: jag har inga problem med att förlika mig med att det troligaste scenariot är kval i vår. Dock vill jag se att laget utvecklas under säsongen, och att spelet blir mer konsekvent. Där ligger min frustration och oro nu. Tycker att det gått lite för mycket åt andra hållet.

Men: det är så klart assvårt att få ett lag att gå ut på hörntänderna i varje match, i synnerhet om förlustraden bara växer. Likväl är det dit vi måste sträva. Har vi inte spelarkaraktärerna som kan göra det, eller en ledarstab som kan skruva till detaljer, ingjuta nytt mod i spelarna och få dom att utvecklas så...blir den här säsongen enbart en halvårslång pina. Med ert jävligt ovisst och ångestfyllt klimax.

Ska därför bli högst intressant att följa dom kommande 10 omgångarna. Vill se ett Timrå som jobbar hårdare än sina motståndare (grundkrav, finns inga genvägar), som spelar superenkelt och konsekvent, är noggrannare i försvarszon och rakare i anfallszon.
Och: aktivare coachning och tydligare rollfördelning. B&B i PP t ex - nä. Och curla Wedin utav helvete, bygg offensiven runt honom. Han har karisma, skillsen och självförtroendet att leda laget framåt. Han ska ha maximala förutsättningar och förtroende. Helt sjukt hur bra han är i år. Komplett forward - jobbar stenhårt, fantastisk puckvinnare, vågar hålla puck, smarta passningar och kliniska avslut. Ett av dom häftigaste spelargenombrotten i modern tid (Gunnos utveckling från "får väl sista forwardsplatsen" 01/02 till skyttekung 02/03 ligger än så länge lite före), och så jävla väl unt.
Kommentera