1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581816 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1923425

Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
kulltorp: rätt kul period ändå. Malmö är väldigt mycket tyngre och bättre, men det höga tempot och lite småslafsiga spelet passar Timrå ypperligt. Synd på offsiden i slutet, satt faktiskt bara och väntade på att Timrå skulle ta vara på en sån kontring.

Ja, spelet i egen zon + uppspel är fortsatt en gigantisk akilleshäl. Men fast det fortfarande är bajsfärgat tycker jag att det åtminstone är lite fastare än den lösa diarrén vi sett senaste 10 matcherna. Hårdare markering framför mål och rejälare ingen-jävel-över-bron-inställning så...kommer jag se det som ett fall framåt.

Gillade iaf att vi lyckades checka fast dom några ggr och sänka deras kvalitet i uppspelen. Fortsätt där, klar öppning. Blev lite sköna pucktapp i mittzon när stressen ökade och ytorna krympte.

Karaktärsdanande andraperren att vänta. Malmö-coachen lär säga åt dom att ta det lugnt och nöta mer metodiskt och smart. Hoppas Timrå kan hålla uppe intensiteten men också hålla ihop det. En slumppuck i baken, och Malmö kan börja stressa upp sig igen.

Bratten gör det bra så här långt. Ser lite okontrollerat ut, men han placerar sig bra och håller upp överkroppen. Då blir det inte så mycket yta att hänga dom på. Bättre hjälp på returerna behövs dock.

Kom igen Timrå. Det k a n gå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Malmö Redhawks - Timrå IK 2018-11-18
Bragd-Birger: tycker Malmö spelar nonchalant som fan, ett lag på den övre halvan av tabellen hade varit i ledning med minst ett par mål i den här matchen. Känns inte kört på något sätt just nu, bara vi kan få lite utdelning.
Kommentera