1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581665 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #192490

Sv: Så kan det gå
Idag när jag klickade in på Sportbladet så möttes jag av en rubrik. ”Känd hockeyledare gripen efter fylleslag.” Jag tänkte först inte mer på det. ”Det är väl bara någon gammal avdankad Djurgårdare som fått lite för mycket dricka i sig”, tänkte jag. Men senare så visade det ju sig vara en ledare i Timrå IK! Och inte var det vem som helst heller! Plötsligt förvandlades skvallret till en skandal.

Jag måste säga att jag tycker det är så .f.r.u.k.t.a.n.s.v.ä.r.t. ansvarslöst och omdömeslöst av en person i denna ställning inom klubben att bete sig på det här sättet. En sak är att dricka sprit och vara salongsberusad eller lite mer därtill, men att dricka så pass mycket att man fullständigt tappar kontrollen över händelserna på det sätt han gjorde är helt oförsvarbart. Särskilt i tanke på den offentliga person han trots allt är. Så fruktansvärt j-vla korkat! Att hela Timrå vet vem det är (åtminstone A-laget och juniorerna) och förmodligen snart hela Sverige också, gör knappast saken bättre.

Nu ska jag inte utsätta mig för att bli bortcensurerad genom att berätta vem det är (lär väl ändå framgå i tidningarna snart), men kritiken från min sida skulle ha kunnat bli flertalet gånger hårdare om jag bara fått nämna hans namn. Det finns många kängor att utdela i det här fallet...

Inte nog med att Timrå får dras med illaluktande svarta rubriker efter Sjögrens onödiga armbåge. Nu ser en ledare till att svärta ner klubben ytterligare – helt i onödan. Men, men... i denna inavelsförening där alla håller varandra om ryggen så lär detta knappast påverka någons anställning, lön eller förmåner i negativ riktning. Tragiskt nog.
Kommentera