1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581377 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1926517

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
mikenomad: Nu har vi fått bekräftat det vi alla kände på oss.Styrelsen i Timrå IK erkänner att man totalt har missförstått marknaden och har för dålig kommunikation med den Detta är inte alls bra då man tydligen inte förstår det mest elementära i marknadsföring. Försäljningen oroar mig också då jag ser resultatet av 5 veckors aktieförsäljning; 236 delägare som dragit in ca 1.4 miljoner kr är ljusår från det man förväntade sig. Det blir i snitt 5932kr per delägare. Men man undrar ju var försäljningen riktad mot företag tog vägen? Nu blir det en helomvändning då man gör en aktiesplit där priset sänks till 482 kr/aktie från 1928kr. Dessutom kan nu den som vill bli delägare bege sig till ett ställe där man kan få hjälp med aktieköpet och eventuella frågor man har och det är ju jättebra att man lyssnar på kritiken då många tycker det är krångligt att köpa aktier (dålig kommunikation); Folk i allmännhet uppskattar personlig service och att det finns någon som lyssnar på dem. Synd bara att man inte förstod det från början. Ska bli intressant att se nu om detta kan få fart på försäljningen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Kan man inte ens få till en souvenirshop i Birsta hur i Hel_ete skulle man då kunna sälja aktier? Har tjatat om marknadsavd i Timrå förrut. Ska Timrå gå framåt hockeysverige måste det sparkas folk från kansliet och in med proffs. Dom där gamla gubbar vet ju fan ingenting. Bengt Salen och Lotta Svedin som sköter marknads avd i Timrå. Jävla tur man inte köpt några aktier alla fall.
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Matsg: Man kan ju undra hur mycket annat dumt och o genomtänkt den här styrelsen sitter och beslutar om. Det är väl dom som bestämmer budgeten för laget också. A'lagets resultat är det som säljer föreningen, inse det.
Kommentera