1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578046 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1926888

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Knylan: om man ska köpa aktier då. Hälsa dina vänner inom Timrås organisation att dom förklarar mer för allmänheten vad det innebär att köpa en aktie! Vinsterna, riskerna ! Och vad dom får..och vad Timrå får! Som det är nu har dom haft en liten notis på hemsidan att vi fans ska köpa aktier. Ungefär på den nivån är det på.! Jag själv hadr tänkt köpa men tycker infon vart för tråkig.
Ska Timrå bli den organisation som du pratar om så får dom fan ta och kamma till sig lite dom oxå på kansliet. Till syvende och sist så är det till viss del vi supporters som betalar deras och spelarnas löner. Dom har och är varit för nonchalanta med information om vad som händer runt Timrå. Därav tror jag den dåliga aktieförsäljning just beror på.
Sen skriver du att vi ska ja förståelse och ditt och datt. Det tror jag dom flesta supporters har oxå. Men har Timrå förståelse att vi fans kanske vill få va delaktiga i vad som händer runt föreningen?
Ärligt talat som tycker jag Timrå sköter vissa saker som en jävla amatörförening.! Hobbyverksamhet!
Klart ingen satsar eget kapital i sån skit.!
Skärpning Timrå IK
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Jag tar det en gång till då: jag håller med om att mycket sköts som en ”amatörförening”, eftersom vi för fyra sekunder sedan VAR en amatörförening. Och fortfarande är, även om allt är SHL-klassat just för stunden. Att växla upp ur det måste dock få ta tid.

Är det görbart att hålla två olika perspektiv i luften samtidigt?
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Tikkare: Vad det innebär att köpa aktien framgick väl på presskonferensen inför lanseringen?
Kommentera