1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580541 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1926881

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
kulltorp: Återigen: vi var millimetrar från konkurs för en väldigt kort tid sedan. Kansliet bestod av typ 4-5 pers för bara något år sedan, ett tag fick kanslipersonal även köra ismaskinen eftersom vi inte hade råd att ha vaktmästarna på plats. Det har sett så inåt helvete illa ut. Detta tänker jag mig att jag inte är den enda som har ett minne av, hur det såg ut med ekonomin.

Inför 2010/2011 snackade TJ om SM-guld, vi skulle satsa. Allt sket sig och sedan har det bara krympts och krympts och krympts. Efterskalvet pågår fortfarande, men jag inbillar mig att det avtar mer och mer för varje dag. Den här säsongen handlar fan i mig allt om det sportsliga och att lyckas åla sig ur den här säsongen med SHL-statusen i behåll. Skiter det sig så är det ruta ett igen. Händer det så är det svinbra om vi inte dragit på oss dyra vanor i år, som att exempelvis smälla upp en ung och väldoftande marknadsavdelning som 'betalar sig själva'. Hur det än är så krävs det investeringar för att denna marknadsavdelning ska kunna utföra sitt arbete, i värsta fall så står vi där med ett gäng iMacs och ett pingisbord som vi knappt hunnit packa upp innan vi måste ställa om allt till en HA-tillvaro igen.

Jag tror att vi inte har råd att ta några större organisatoriska steg ännu, och det spiller över i något så 'enkelt' som att det inte finns tillräckligt med souvenirer att köpa. Någon ska ju upphandla dessa souvenirer, det ska tecknas avtal, det finns logistiska spörsmål. Den som ska göra detta ska ha en lön, en dator, ett ståbord och thaimassage på tisdagar. Men innan dess ska man då anställa denna person, innan dess analysera läget.

Dit jag vill komma är att jag så klart håller med i sak. Vi, liksom så många andra klubbar i Sverige har skötts bedrövligt. Sportchefer som tillsätts för att de var duktiga hockeyspelare som helt plötsligt ska sitta och förvalta enorma summor pengar utan någon som helst utbildning. Det är helt sinnessjukt. Jag vill dock hoppas (och tro, i någon mån) att vi kan göra det bättre den här gången, men vi är inte där än. Först måste vi i maklig styrfart segla den här säsongen i hamn. Är man mån om att vara med och bidra till klubbens organisatoriska utveckling så tror jag dock inte att det här med att köpa aktier är en dålig idé.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Knylan: om man ska köpa aktier då. Hälsa dina vänner inom Timrås organisation att dom förklarar mer för allmänheten vad det innebär att köpa en aktie! Vinsterna, riskerna ! Och vad dom får..och vad Timrå får! Som det är nu har dom haft en liten notis på hemsidan att vi fans ska köpa aktier. Ungefär på den nivån är det på.! Jag själv hadr tänkt köpa men tycker infon vart för tråkig.
Ska Timrå bli den organisation som du pratar om så får dom fan ta och kamma till sig lite dom oxå på kansliet. Till syvende och sist så är det till viss del vi supporters som betalar deras och spelarnas löner. Dom har och är varit för nonchalanta med information om vad som händer runt Timrå. Därav tror jag den dåliga aktieförsäljning just beror på.
Sen skriver du att vi ska ja förståelse och ditt och datt. Det tror jag dom flesta supporters har oxå. Men har Timrå förståelse att vi fans kanske vill få va delaktiga i vad som händer runt föreningen?
Ärligt talat som tycker jag Timrå sköter vissa saker som en jävla amatörförening.! Hobbyverksamhet!
Klart ingen satsar eget kapital i sån skit.!
Skärpning Timrå IK
Kommentera

Sv: Tillsammans är vi starka! Köp Timrå IK-aktien nu!
Knylan: Håller med till en viss gräns men för mycket inavel tänk är faran att de barka åt helvete alla ska spela känner ALLA. Vem fan våga törs sparka Nubbs Fredds när ingenting blir bättre se på Brynäs HV här är det livtidskontrakt på polare svärsöner vill se någon utifrån som kan slå näven i bordet NU JÄVLAR ÄR DET NOG. ps Knylan vet att du ni kan + era egna inlägg och ta bort de som inte passar
Kommentera