1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581133 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1930612

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Vad menar du med några? Djurgården lånar Axel Jonsson Fjällby från AHL, det är en spelare. Växjö värvar EN finne (inte flera) som bara kunnat spela totalt 50 matcher på tre senaste säsongerna, hur många matcher kommer han spela i Växjö? Han fick bara kontrakt fram till 15:e januari dessutom. Lindqvist till Färjestad är ännu ett lån. Timrås motsvarighet på lån vore Dahlén. Känns oschysst att försöka lura tillbaka honom till ett bottenlag. Han har också tydligt sagt att det är AHL som gäller. En annan är Emil Pettersson men han letar kontrakt i Europa för nästa säsong. Vilka menar du att vi kan låna hem i sånna fall?
Klart att du bara tittar på specialfall eller förvränger siffrorna för att få rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Kan de lagen locka hem spelare ifrån AHL så måste väl Timrå också kunna de? Se nu, Emil Pettersson stänger inte alls dörren för Timrå. Ge han 300.000kr i månaden resten av säsongen så kommer han komma hem, hur enkelt som helst. Sen är det ju många spelare i HA som är bättre än spelarna i Timrå. Man kan söka efter spelare med mer erfarenhet i SHL som vill ha mer speltid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Kan vi hoppas lite på att Emil Pettersson tröttnar på AHL och spelar av resten av säsongen med oss innan han drar till KHL/Schweiz?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Spelare/agenter är inte dumma i huvudet direkt, klart man går till en miljö där man har bäst möjlighet att se bra ut själv = bra läge att senare kunna hitta ett nytt lukrativt jobb. Precis som Nubben har sagt ett antal gånger, Timrå står inte högst i den hierarkin. Folk som sitter här och gafflar om att det måste förstärkas är liksom inte med i matchen, helt övertygad om att man vänder på alla stenar som finns.
Rätt övertygad om att Timrå, i dagsläget får betala rejäla överpris om man nu försöker vara med och konkurera på de "eventuella" spetsspelare (AHL/KHL/NLA) som finns på dagens extremt tunna marknad. Vissa återvänder från AHL, men då till 99 % tillbaka till samma förening som man lämnade. Dessa spelare är vi ju totalt chanslösa på, inte minst eftersom dom sitter på ett kontrakt med en NHL-klubb och det är dom som till stor del styr vart spelaren hamnar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
..så verkar det rulla på rätt bra med aktieförsäljningen i Birsta.
Kommentera