1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578016 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1930597

Sv: Apropå nånting...
jå1: Djurgården fick hem några ifrån AHL, Växjö testar finnar. Färjestad fick hem Lindqvist. Så att det inte finns spelare på marknaden är en lögn. Klart ni bara tittar på spelare ifrån AS och tryout-spelare för att få rätt. Men öppna ögonen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Vad menar du med några? Djurgården lånar Axel Jonsson Fjällby från AHL, det är en spelare. Växjö värvar EN finne (inte flera) som bara kunnat spela totalt 50 matcher på tre senaste säsongerna, hur många matcher kommer han spela i Växjö? Han fick bara kontrakt fram till 15:e januari dessutom. Lindqvist till Färjestad är ännu ett lån. Timrås motsvarighet på lån vore Dahlén. Känns oschysst att försöka lura tillbaka honom till ett bottenlag. Han har också tydligt sagt att det är AHL som gäller. En annan är Emil Pettersson men han letar kontrakt i Europa för nästa säsong. Vilka menar du att vi kan låna hem i sånna fall?
Klart att du bara tittar på specialfall eller förvränger siffrorna för att få rätt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Du menar att spelare som kom tillbaka till Djurgården vore aktuella för oss? Tror du Dahlén hade gått till Färjestad om han kom hem?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Troll??
Kommentera