1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582628 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1939058

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Äh, jag kan tycka att det kan pigga upp med lite trivselreportage. Dessutom är innehållet i den där artikeln jävligt roligt, jag skrattade högt åt utlåtandet om Jacob Olofsson:

”Född med silversked i mun. Snäll kille med glimten i ögat. En av få, alternativt den enda, i SHL med automatkörkort.”

Även om vi supportrar mer och mer börjar känna att ångesten över kval kryper allt närmare så finns det samtidigt ett lag som hela tiden måste ta match för match, som klyschan säger. Det finns liksom ingen anledning att stressa upp sig, det rimliga för en nykomling är nästan alltid att man behöver kvala sig kvar första året för att sedan bygga vidare. Jag ser även frågeställningen dyka upp kring att man saknar klarhet vad ”Nubben framtidsplaner ens är?” Det har han ju pratat om, både hos ST men även i Timråpodden. Det kan pratas mer, men det finns ju ingen anledning att börja göra det med tanke på rådande läge. Paniken hos Örebro just nu däremot, den skojar man inte bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Vi får väl hoppas att spelarna inte stressar upp sig men jag känner redan nu att stresshormonet bara sprutar ur sköldkörteln. Jag har inte googlat huruvida stresshormon finns och om det i s f kommer från sköldkörteln men nog faan känns det som så just nu i a f. Bratten är en grym påläggskalv men vi behöver få igång Svedberg på allvar. 10 dagar kvar till transferfönstret stänger och inte så mkt som ett galet rykte om värvning ens.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Om vi(inklusive mig) tänker lite nyktert så hade vi kanske tom kunnat stå här med i allafall 6 poäng mer om Wedin varit hel.
Man kan inte förlita sig på en spelare kanske en del säger. Kolla bara på Vancouver, skapligt vad betydelsefull EP varit.

Så hoppas nu innerligt att Wedda kan vara tillbaks snart, samtidigt som man bör skynda långsamt så han är hel till våren ifall det behövs kvalas.
Kommentera