1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581760 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1939173

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Jag ser faktiskt faktumet att "Timrå inte verkar sitta så jäkla lugnt i båten" som den enda anledningen till varför vi eventuellt skulle torska ett kval.

Timrå är bättre än alla potentiella utmanare i kvalet, utan tvekan, så länge man dikterar tempot och inte sänker sitt eget spel till motståndarnas nivå så är jag övertygad om att vår serie kommer se lika säker ut som Mora - Leksand gjorde i fjol.

Men, framförallt Malmömatchen gjorde det skrämmande tydligt att laget; iallafall för stunden, uppvisar en riktig jäkla looser-mentalitet, och det är onekligen oroande inför vad som sannolikt komma skall.

Kan man förlora matcher åt sig själv i SHL, då kan man göra det mot AIK i ett kval också.

Folk skriker efter nyförvärv på spelarfronten, men en annan värvning som stundtals nämnts härinne lite sporadiskt är en mental coach, och det kanske är mest "bang for the buck" för tillfället?
Jag tror att kvalitén på truppen är fullt tillräcklig för att klara kontraktet till nästa säsong, men faller det på något är det i skallen hos spelarna.
Med det sagt så skulle absolut inte jag vara någon motståndare till en förstärkning av bef. trupp, men då kanske i första hand för att undvika kval.

Tror i dagsläget inte Timrå kan hantera ett 0-2 i matcher resultat oavsett hur mycket bättre än motståndarna man är.

Det kan ju faktiskt vara så att det är mellan öronen på grabbarna som det avgörs hurvida Timrå ens kommer spela ett kval till våren, för nog tusan kan vi spela hockey; hoppet lever.

Men att Timrå sitter lugnt och guppar runt, det är inte samma verklighet som jag upplever.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Jag tror vi behöver en ledare på isen. En vars spel drar med sig de andra och ser till att de andra spottar i nävarna och bara köttar de med. En sheriff, en stjärna, en ledare (kanske t o m en buse). Gärna allt i ett men var i helvete hittar man en sån vid den här årstiden? Var inte Sonnenberg en sån där värvning innan transferfönstret stängde. Kan blixten slå ner i samma lag 2 ggr och Nubben lyckas värva en liknande karaktär igen?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Precis så som du skriver. Kloka ord som vanligt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK-Lund: Kommer Wedin tillbaka håller jag med dig ang förstärkningar även om backsidan skulle behöva stärkas upp. Är säsongen över för Wedin så förutsätter jag att han ersätts, allt annat vore tjänstefel av Nubben.
Kommentera