1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1942039

Sv: HV71 - Timrå IK 2019-01-29
Ibland när allt känns skit så brukar jag gå in och läsa lite gamla matchtrådar från förra säsongen.

- Då hette Sveriges sämsta back ofta Didrik Strömberg härinne, men ingen annan var egentligen något att hänga i granen heller för den delen.

- Freddan och Thelin hade om möjligt gjort ett sämre jobb än Rogga där runt jul, och skulle helst lämna till förmån för Dahlén d.ä, eller vem fan som helst egentligen.

- Boyce och Berglund spelade PP när båda skulle vara bänkade, handväskor och knähundar duggade tätt emellanåt.

- Närkampsspel och skridskoåkning eftersöks med ljus och lykta i tid och otid.

- Plattmatcher mot Pantern och Vita Pesten.

- Frågan om Timrå egentligen skulle ha tagit in Dahlén återkommer frekvent.

- SPETS MÅSTE VÄRVAS!!!!!

Sen känns det det lite bättre, för det gick ju bra tillslut.

Inläggen härinne då, står i paritet med nu, dock med EN signifikativ skillnad; det mest frekvent återkommande i grundserien säsongen 17/18 är kommentarer i stil med: "Denna matchen vann Haukeland åt oss", "Utan Haukeland skulle vi få kvala nedåt i år", "Det hade kunnat stå 10-0 utan Hauke", "Blir svårt att ta 3p ikväll utan Haukeland" etc etc.

Kändes än värre när en Burkölssupporter frågade om det gick att göra mål på Haukens plockhandsida.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: HV71 - Timrå IK 2019-01-29
TIK-Lund: nu är du ju också ganska selektiv med vad du väljer att lyfta fram. Strömberg fick mycket skit i början och då var han svajig. Sedan växte han ut till en stabil pjäs i laget. Dahlén växte fram till en ledare i laget på många sätt men bitvis var hans totala offensiv också ett skäl till baklängesmål. Året innan då EP spelade i laget så misslyckades även han med många offensiva räder som gav baklängesmål istället, så här i efterhand ser man ju att det var en del i hans utveckling som hockeyspelare.

Vad beträffar Freddan så kan man ju omöjligen klaga på en ledare som avancerar sitt lag i seriesystemet men en fråga jag ställer mig är om det krävs andra kompetenser för att coacha i SHL jämfört med AS. Det är hur som helst svårt att dra slutsatser gällande coachningen med tanke på det spelarmaterial vi har.
Låst ämne