1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581342 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1946628

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Så är det, jag är ff själaglad över att öht ha ett lag att hålla på, det är inte länge sedan det inte var självklart. Men jag är samtidigt för gammal för att bli starstrucked över att se storheter som Brynäs, FBK mfl möta mitt lag när klasskillnaden är som den är. Jag kan hellre förlika mig med ett hockeyliv i HA och motstånd vi rår på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är nu alla måste stoppa upp och börja kriget för att vi ska vara kvar i SHL.
Laget förbereder sig tillsammans med Nubben och Medelpadspubliken, fans, supportrar, hardcorefans, Rätta virket, TIK08 mfl mfl måste och börja stoppa upp.
Det kommer bli krig!!!!!!
Ingen i Västernorrland som älskar hockey i allmänhet och TIK i synnerhet, får vika ner sig.
Vi ska vara kvar!!!!
ÖKA ALLA!!!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Är med på hur du känner, men jag kan också påminna mig om alla matcher i allsvenskan där spelet bara gick ut på full fart, nord-syd, där Boyce och Berglund kunde härja fritt.
Kvalitén är ju inte bra i allsvenskan generellt....

MEN det är INTE kul att torska match efter match i SHL mot lag som underskattar oss och spelar på 60% av sin förmåga, och känna att vi är chanslösa. Det är förnedring och tortyr för TIK själen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ett hockeyliv i HA och känna att man inte klarar av att bli ett etablerat SHL lag skulle kännas som 52 omgångar med försäsongsmatcher, ryser av bara tanken. Dagen jag känner som dig är nog dagen mitt hockeyintresse är över tyvär.
Kommentera