1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580560 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1946657

Sv: Apropå nånting...
Länkar till en Brynäsartikel som dock är Timrårelaterad, ni har ju faktiskt fått fram mycket fina spelare genom alla år och gör så fortfarande!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag vill börja med att säga att det är kul att så många är engagerade när det gäller Timrå. När det engagemanget dör, då kan man börja bli orolig för vilket stöd som faktiskt finns för Timrå.

Sen kan jag tycka att kritiken i detta forum emellanåt blir väldigt onyanserad och destruktiv. Såklart så behöver man ventilera sin frustration, men att börja kasta skit på spelare/ledare och bli en domedagsprofet av rang känns ju bara kontraproduktivt.
Denna säsong visste vi på förhand skulle bli oerhörd jobbig, och vetskapen har alltid funnits att vi kommer behöva spela kval när 52 omgångar är avklarade.

Sen är jag inte blind och håller med om att en hel del kunde ha sett bättre ut. Kombinationen försvarsspel (där vi absolut måste räkna in centers ansvar och inte bara backarnas) och målvaktsspel har sett minst sagt blekt ut emellanåt.

Men jag är oerhört hoppfull inför ett stundande kvalspel.
-Timrå kommer att få äga mycket puck, och det har de gjort väldigt bra stora delar av säsongen. Med mer puck i ägo kommer timrå få med sig fler utvisningar, och i pp har vi minst sagt levererat denna säsong.
-Vi har ett sparkapital så det tjuter om det i Wedin. Stundtals har han snurrat upp rutinerad SHL-backar på läktaren. Vad borde inte han kunna åstadkomma mot Larsson/Fernholm eller Dallas?...
-Det är bra go i laget och stämningen är trots förluster riktigt bra

Gällande nästa säsong så är jag även där positiv. Med ett par värvingar, och fortsatt utveckling av våra unga och orutinerade spelare så kan det se bra ut! Nubben brinner verkligen för Timrå, och jag har full tillit till honom.

Jag tycker att vi alla gör det vi kan genom att stötta vårt älskade timrå på plats(hemma såväl som borta) sista 12 omgångarna

Det här fixar vi ihop! VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP <3
Kommentera