1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1946948

Sv: Apropå nånting...
Det vi måste tänka på är att det troligtvis handlar om mycket pengar för en enskild spelare här. En spelare som behöver tid att anpassa sig till spelet här. En spelare av 24 utespelare i en match.

Det kommer inte falla eller hålla pga en enstaka spelare. Laget är ett kollektiv, där alla behöver bidra. En viss back kan inte göra så mycket när hen inte är på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: Ja gör man inte rätt värvningar från början får man lära sig en dyr läxa. Hur många av de etablerade värvningarna får godkänt för denna säsong?

Svedberg? Knappast!
Rensfeldt? Jag förväntade mig mer
Guter? Knappast
Madsen? Ja, han är okej men har en för stor roll. Utmärkt grinder i en 4e kedja. Så alltså, nej, inte godkänt.
Salomonsson? Ja, det va en chansning som gick vägen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12: det är ett hockeylag med en hel drös med välavlönade kapitalister som siktar på att höja sina löner vi pratar om, inte ett kommunistiskt kollektivboende från 70-talet. En back in skulle peta ut en av våra katastrofbackar, det skulle göra laget bättre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jensen_12:

Rätt, det handlar om mycket pengar för en enskild spelare. Fel, en back betyder jäkligt mycket för detta lag, då han kan spela både 5 mot 5, PP och boxplay. Han kan matchas riktigt hårt när det bara gäller en matchserie över max 7 matcher.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
En riktig klassback kan spela nästan 30 minuter dvs nästan halva matchen.
Kommentera