1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1946957

Avsätta styrelse och Nubben
Dags för medlemmarna att ta ett krafttag nästa medlemsmöte och avsätta alla som bestämmer i dagens Timrå. Hur denna säsong har sköts är ett skämt och ett jävla hån. Och såhär bedriver man inte en elitklubb. Tafatthet och handlingsförlamning är två passande ord. Man har haft all tid i världen att fixa till den nuvarande truppen, långt innan Jul såg man åt vilket håll det va påväg. Jag lägger inte allt på Nubben för han har säkerligen varit bakbunden utav styrelsen, men då skulle han hotat med att säga upp sig eller tvingat styrelsen att gå ut med hur de tänker till alla supportrar.

”Vill inte riskera klubbens existens” Nej, men det måste finnas ett mellanting mellan de Linkande gjorde och de som sker idag. Jag är glad idag att jag och mina stod över att köpa årskort inför denna säsong för föreningen har visat att de inte tänker bjuda tillbaka på pengarna jag sponsrar med.

Åker klubben ur i år får de vänta på ett nytt mirakel i säkert 10-15 år, hoppas pengarna de sparar iår räcker så länge.

Fyfan va dåligt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Avsätta styrelse och Nubben
Dr.Krykov: marknadsföringen får ett stort minus.
Låst ämne

Sv: Avsätta styrelse och Nubben
Dr.Krykov: Klubben tänker nog ”det får bära eller brista nu” om dom lyckas hålla sig kvar kommer allt va frid och fröjd, om inte, ja då äre dags för några utav huvudpersonerna inom klubben att gå. Jag är medveten om att Timrå gick upp för tidigt som dom så fint kallar det. Men den säsongen har inte skötts snyggt varken PR mässigt eller något annat. Dålig coaching, skumma värvningar förutom laxen. Märks att vi är nykomlingar i shl. Vi har inte samma kunskap för att få hit spelare osv. Varför gjorde man inte en värvningskampanj tillexmepel? Då hade vi kunnat få en någon bra spelare i tid plus att vi inte riskerade ekonomin.
Låst ämne