1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581533 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1946967

Sv: Avsätta styrelse och Nubben
Dr.Krykov: Klubben tänker nog ”det får bära eller brista nu” om dom lyckas hålla sig kvar kommer allt va frid och fröjd, om inte, ja då äre dags för några utav huvudpersonerna inom klubben att gå. Jag är medveten om att Timrå gick upp för tidigt som dom så fint kallar det. Men den säsongen har inte skötts snyggt varken PR mässigt eller något annat. Dålig coaching, skumma värvningar förutom laxen. Märks att vi är nykomlingar i shl. Vi har inte samma kunskap för att få hit spelare osv. Varför gjorde man inte en värvningskampanj tillexmepel? Då hade vi kunnat få en någon bra spelare i tid plus att vi inte riskerade ekonomin.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Avsätta styrelse och Nubben
Tonymontana: Ja, det har känts väldigt handlingsförlamat i år måste jag säga. Det känns som att man skyller på att man gick upp för tidigt, åsså får det gå som det går.
Man hade kunnat smida bättre med olika pengaaktiviteter under säsongen som många är inne på. Och Aktien är ju århundrades flopp, tyvärr.
Vi hade behövt få in ngn entreprenör i ledningen. Ngn som ser framåt och törs hitta nya vägar, utan att offra ekonomin såklart.
Tyckte i fjol att föreningens kändes fräsch och hade ngt på gång. Men i år har det varit en trött förlorare hela året.
Jag ser tyvärr mörksre tider komma...
Låst ämne