1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

524067 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1948923

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2019-02-18
mikenomad: Det hade för ett lag som oss ändå kunnat ses som en toppenvärvning...ja det gjorde ju faktiskt det. Nubben var kung, jag och alla andra jublade. Men måste erkänna att jag inte hade någon djupare koll på Svedberg som person och med det psyke han visat upp är han ju raka motsatsen till vad man skulle vilja värva till ett förväntat bottenlag. Var tog Nubbens berömda fingertoppskänsla vägen här?
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2019-02-18
mikenomad: Ähh, lugn i stormen.
Svedberg har en riktig vinnarskalle och kommer att tända till i kvalet, har en känsla av att er mer eller mindre transportsträcka sen en tid inför numera säkrat kvalspel inte har varit så enormt motiverande för honom. Minns hur han var en starkt bidragande anledning till vårt senaste guld, tror han kommer att hjälpa er på samma sätt i kvalet.
I kvalet möter ni/han dessutom ett lag som aldrig stött på en taggad Svedberg i seriespelet, en klar fördel för er.
Kommer sen Wedin tillbaka, vilken boost för hela laget. Jag tror och hoppas på er i kvalet, räcker med 1 Stockholmslag i SHL....⛳️🏌🏻
+13
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2019-02-18
mikenomad: Tror han litade blint på Freddan när det kommer till värvningen av Svedberg. Det var ju ett misstag med facit på hand tyvärr.
+6
Kommentera