1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1950091

Sv: Apropå nånting...
Kovalchuk: Håller med om gårdagens match, vet inte vad folk hade förväntningar på. 8 skadade som sagt och Olofsson fick utgå så nu står man på 9.

Det som däremot folk klagat på är ju som du säger ATT man fortfarande står med i princip ett Allsvenskt lag efter en hel säsong där man kunnat vända på alla stenar, lånat ut backar till HA lag och försökt förstärkt på resans gång, gjort insamling från fans/företag likt Mora gjort för att möjliggöra förstärkningar. Men nu står vi här och det är bara att gilla läget.

Jag lovar härmed också att tänka mig för att skriva massa neggoblaja då det inte ger något hur mycket rätt jag anser att jag har i min egen hobbyexpertism. Jag skall också försöka hålla mig extra inte klanka ner för hårt på specifika spelare. Ett motto jag försöker hålla mig efter, skriv inte saker om folk som du inte skulle kunna stå rakryggad och och säga ansikte mot ansikte mot personen ifråga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Man kan ju ställa sig frågan vad kan jag som supporter bidra med i det här läget som laget befinner sig i. Att man inte bryr sig eller att man skiter hur det går är bara skitsnack. Har man tagit Timrå Ik till sitt hjärta då går det inte att sluta bry sig. Just nu är det en nervös väntan på kvalet...ångest och oro.
Men fram till dess måste vi stötta hela laget för det är bara dom som kan fixa det här. Det är bättre att vi försöker vara lite positivare i vårt skrivande här inne......det är många som gottar sig i att läsa om våra frustrationer och önskar att vi ska åka ner i HA igen.
Nej låt oss visa alla olyckskorpar att vi står enade bakom vårt lag och framför allt att vi menar det vi sjunger...vi är Timrå och vi ger aldrig upp.
Timrå IK har skänkt mig så mycket glädje i många,många år och jag vet att jag kommer att få uppleva många fler glädjestunder framöver och det kanske redan om några månader.
Ge inte upp Timrå supportrar vi ska visa övriga hockey Sverige och dom sk. experter att vi har kommit till SHL för att stanna.
Kommentera