1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577917 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1950106

Sv: Apropå nånting...
Man kan ju ställa sig frågan vad kan jag som supporter bidra med i det här läget som laget befinner sig i. Att man inte bryr sig eller att man skiter hur det går är bara skitsnack. Har man tagit Timrå Ik till sitt hjärta då går det inte att sluta bry sig. Just nu är det en nervös väntan på kvalet...ångest och oro.
Men fram till dess måste vi stötta hela laget för det är bara dom som kan fixa det här. Det är bättre att vi försöker vara lite positivare i vårt skrivande här inne......det är många som gottar sig i att läsa om våra frustrationer och önskar att vi ska åka ner i HA igen.
Nej låt oss visa alla olyckskorpar att vi står enade bakom vårt lag och framför allt att vi menar det vi sjunger...vi är Timrå och vi ger aldrig upp.
Timrå IK har skänkt mig så mycket glädje i många,många år och jag vet att jag kommer att få uppleva många fler glädjestunder framöver och det kanske redan om några månader.
Ge inte upp Timrå supportrar vi ska visa övriga hockey Sverige och dom sk. experter att vi har kommit till SHL för att stanna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Veteranolle: precis däri ligger ju hela essensen; Vad kan jag göra? För jag vill göra något. Jag sitter 100 mil bort. Köper matchbiljetter, köper lotter, kommer upp på minst två matcher per år. Försöker hålla en positiv och optimistisk ton.

Jag är helt säker på att laget vi följer och älskar innehar tillräcklig kompetens för att klara detta. Men jag vill hjälpa till. Vad kan vi göra? Behöver tifogruppem bidrag? Kan vi skicka stöttande ord till spelarna?
Kommentera