1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581119 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1957064

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Måste erkänna att jag är mer rädd för domarna än motståndet i det kommande kvalet. Jag är livrädd för vad de randiga kan hitta på nu när mediedrevet från storstan piskar upp stämningen. Det är uppenbart att det är en våt dröm att ha två 08-lag i SHL

Kommersiellt är Oskarshamn och Timrå en katastrof jämfört med AIK. Jag är livrädd att domarna inte har ballar nog att stå emot den pressen.Har i flera år trott att domarnivån inte kan sjunka lägre, men jag har haft fel där år efter år. Och årets samlade domarinsats är en all time low. Det är som om dom leker blunda, gissa, döm. Totalt inkonsekventa i sina bedömningar, spelarna har inte en aning om vad dom har att förhålla sig till.
Ena sekunden silar dom mygg för att i nästa byte svälja en hel kamelflock. Förstår att du som spelare och ledare behöver bita dig i läppen i det närmaste varje gång du uttalar dig officiellt.

Det sorgliga är sedan att man ytterst ytterst sällan hör en domare erkänna något fel efteråt. Domarkåren känns som ett slutet sällskap som lever i det förgångna och tror att spelare, ledare och publik tappar respekten för dom om man erkänner att fel har begåtts. När jag tror att det är precis tvärtom, erkänn uppenbara fel och ni skulle få mycket mer förståelse från alla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RunarUp: Seriöst om vi skulle förlora mot Oskarshamn eller AIK så är det knappast domaren som avgör. Hoppas du skämtar! Sett AIK?s senaste matcher dom drar på sig många utv och får inte med sig domaren
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RunarUp: Med det i bakhuvudet är förstås Oskarshamn en drömmotståndare, kan aldrig tänka mig att vi skulle bli förfördelade (o)medvetet av domarna mot dem.
Kommentera