1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1958651

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Men där fick de en bjudning som heter duga.
Där kan Timrås öde beseglats...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: jag vidhåller att AIK inte hade haft nånting mot ett kompetent försvar. Oskarshamn har stora problem att starta uppspel och skänker ofta bort puckarna till AIK som får gratispress. Har svårt att se att vi ska spela så tafatt som Oskarshamn gör men vi har ju heller inte direkt glänst i defensiven i år.

Första målet kommer av en ren slump och markeringsmiss, det andra kan väl bedömas som ett spelmål och sen tredje målet på en rejäl målvaktstavla.

Visst kan vi torska mot båda dom här lagen men jag har iaf blivit rejält lugnad av att se dom spela, AIK slår ju av allt konstruktivt spel under långa stunder och försöker spela nån slags kontringshockey (som dom inte bemästrar) och Oskarshamn verkar inte ha tränat mittzon öht denna säsong. Dessutom är det två riktigt usla försvar vi får se. Om vi inte kan måla oss kvar i SHL mot dessa lag, då förtjänar vi inte spel i högsta serien.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Om vi ska spela kvar i SHL så måste vi besegra det lag som vinner den hockeyallsvenska finalen så enkelt är det
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
misstag
Kommentera