1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577871 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1958734

Sv: Apropå nånting...
Modoflopplag1: Det var inte bara dom där två solklara situationerna som dom randiga missade. En annan situation som jag kommer ihåg så stod en utav huvuddomarna precis vid förlängda mållinjen och såg på medans en AIK-spelare kross-checkade en Oskarshamnsback stenhårt i ryggen två gånger så att han föll till isen. Domarna kan ju iallafall försöka dölja det lite, nu blir det så sjukt uppenbart.

Hoppas verkligen att det blir SHL-domare i kvalet, för dom här HA-domarna är fan sämre än vad jag kommer ihåg sedan förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Man undrar ju var fåntratten Sanny och alla andra foliehattar som var så förnärmade efter match 2 håller hus idag. Just ja, de har fullt upp att hylla AIK:s Wiegel och hur härligt det är med känslor på isen. Inte så att jag inte håller med men JÄVLAR vad skenheliga de är. Känslor är uppenbarligen bara bra när favoriterna gynnas av dem.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Dahlen skall tydligen fått lira 4:e kedjan i San joses farmar lag. Med facit i hand skulle det nog gjort Dahlen gott med en säsong i SHL med Timrå. Byggt upp självförtroendet att kunna leverera mot bättre motstånd än lagen i HA. Sen tagit med den boosten till NHL.
Kommentera