1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580431 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1960550

Sv: Apropå nånting...
Riktigt trevlig video st la upp om kvalet nyss. Många intervjuer där man får höra tankar från både spelare och tränare. Gillar intervjun med Salmonsson där han säger att han redan fått ett Timrå-hjärta. Nubben resonemang angående säsongen med värvningar, tabellplacering och framtidsplaner köper jag faktiskt med hull och hår, även om jag vet att vissa tycker att saker borde ha skötts annorlunda.

Lite lite kritisk till det Freddan sa ångående målvakterna är jag dock. Hade svedbergs problem varit att han släppt in för många mål på grund av samspelet med utespelarna hade det varit en sak, men hans största problem har varit hur arg, aggressiv och irriterad han varit. Hans kroppsspråk utstrålar inte trygghet precis, ogillar speciellt då han hänger i ribban och ser ut som att han inte ens bryr sig.

Därimot är det extremt positivt vilken syn spelarna verkar ha på Timrå. Alla som kommer hit får hjärta för klubben och alla som är här vill satsa på laget över sikt och inte bara för säsongen. Där kan vi supportrar ta på oss lite cred faktiskt. Speciellt ni som står i klacken match efter match och sjunger.

4 dagar kvar nu och jag längtar ihjäl mig. Just nu vill jag bara att de ska kicka igång och att dom helst spelar alla matcher som ett långt jävla maraton så jag får veta hur det går. Hockey har aldrig varit jobbigare men så jävla spännande som nu. Jag är hoppfull!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Du sätter ord på mina tankar!
Kommentera