1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581459 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1960824

Sv: Apropå nånting...
Ser att många anser att eftersom OIK firade segern över AIK så pass mycket så är dom nog mätta för säsongen.Tycker det är en lite förhastad slutsats att dra. Hoppas inte den attityden når och smittar laget, då är vi jäkla illa ute.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
sargad: Vad gäller laget tror jag inte ens det föresvävar dem att tänka i sådana banor. Det vore ju jättekonstigt om de ägnade sig i att sia motivationsgrad hos sig själva jmfrt med motståndarna. Självklart både känner och anser de sig vara så ytterst motiverade det bara går utan att reflektera över Oskarshamn. Det är sånt vi utomstående spekulerar hit och dit kring.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Man kan inte dra några som helst slutsatser av lite jubel i ett omklädningsrum såklart. Däremot kan man hoppas att det finns ett lag som är aningen mättare och ett annat som är desperat hungrig. Eftersom hockey till så stor del bygger på inställning och motivation kan man önska att vi tillhör de sistnämnda vilket inte vore särskilt ologiskt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: såklart det är förhastat att säga så. Är nog en liten psykologisk grej för en själv att försöka lugna nerverna lite. Så är det för mig iaf.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Du visar också dålig respekt som skriver deras klubbnamn fel. ;)
Kommentera