1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1962014

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Perreman: Bra skrivet & tråkigt att du fann den beryktade väggen.
Tror inte det var supportrarna som knäckte Enok utan känslan är ett dåligt ledarskap som gjorde att han mådde dåligt. Det är inte bara inom idrotten dåligt ledarskap medför lidande för individen, finns tyvärr inom arbetslivet med.
Känns som Freddans uttalande om hur less han är att se försvarsspelet vara en hönsgård. Kan det bero på hans & övriga ledares ledarskap som gör att spelarna inte sätter eller förstår vad som menas??
Känns konstigt att 25 st.kompetenta hockeyspelare inte vet hur man ska spela försvarsspel efter 52 omgångar i SHL, vet dom eller kan dom inte förmedla detta till spelarna?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Den enögde: Med all respekt för Enocks upplevelse, men han var inte ens i närheten av att platsa förra året. Gudomlig skridskoåkare och jag kände mig helt lyrisk efter hans första match i SCA-cupen, men helt chanslös när det sen blev seriespel. Kändes inte mogen någonstans. Med det sagt så vet jag inte riktigt hur mycket man ska peka på "dåligt ledarskap", i just hans fall.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Den enögde: att vi har för dåliga backar, det har vi vetat sedan tidig försäsong. Att Freddan inte fått spelarna att ens klara av att räkna in eller förstå deras defensiva roll, det är helt och hållet en ledarfråga.

Man kan acceptera att en back blir rundad ibland, pinchar i fel läge osv. Men det är jävligt magstarkt att se Oskarshamns 3:e och 4:e mål där våra backar lika gärna hade kunnat sitta på månen, så jävla fel ute är dom.

Om Freddan ska vara kvar nästa säsong så hoppas jag att man byter ut resten av ledarstaben och rekryterar en defensiv specialist.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Den enögde: Jag undrar tyvärr detsamma angående försvarsspelet. Däremot så tror jag inte fler spelare skulle förlängt och trivts så bra om Freddan inte va en tränare som man gillar. Det jag är mest tveksam till hos Freddan är just hans Taktiska kunskaper, i och med det fruktsnavärt dåliga försvarsspel som befunnit sig i princip hela säsongen, plus hans konstiga laguttagningar och kedjeformationer.
Låst ämne