1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581268 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1962809

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Kvitterat 1-1 i bäst av sju matcher.

Laget har hämtat upp underlägen och kvitterat två gånger om i slutminuten efter sena ledningsmål av motståndaren. Det visar på en vilja och ett jävlaranamma.

Försvarsspelet bättre igår på bekostnad av anfallsspelet. Målvaktspelet flera nivåer bättre.

Timrå har det manskap och de ledare man har. Det är dessa grabbar som ska göra det.

Nu fyller vi hallen imorgon och lyfter fram laget till en vinst och 2-1 I matcher.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Johan J: vilket skämt! Jalasvara blir anmäld av disciplinnämnden men Pantzare som utför ett regelrätt mordförsök glider under radarn.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Jag har lite svårt att förstå att vi spelar så pass dåligt som vi gör. Flera gånger under säsongen har vi lyckats hålla jämna steg med topplagen i shl, inte bara resultatmässigt utan även spelmässigt. Jag vill inte ta ifrån Oskarshamn deras insats, de gör det extremt bra och spelar konsekvent i alla situationer. Men det ÄR ju skillnad mellan SHL-lagen och hockeyallsvenskan. Detta måste speglas även på isen.

Underlig coachning under matchen:
-Kinnvall som var totalt iskall och gör en av sina sämre insatser under säsongen spelar 23 min, Nielsen endast 16.
-Gallo som förvisso gnuggade på hyggligt igår spelar 23. Thörna, Rens, Robot(sistnämnda var dock svag igår) som är våra bästa poängspelare efter wedda spelar runt 16.

Jag vill se 2 renodlade första linor med ”spets” och sedan två checkinglinor. Räknar med att laxen blir borta ett tag tyvärr.

57/79/49
91/9/11
55/38/10
72/29/23

Vill hålla andrakedjan intakt sedan tidigare, som spelade riktigt bra ihop delar av säsongen. Därför blir det collberg i första. Hoppas att han kan vakna till med mer kreativa spelare bredvid sig. Annars så får Persson ta den platsen.

Jag hoppas att förlusten blir en väckarklocka för grabbarna såväl som för ledarstaben och att vi kommer ut på söndag som ett helt annorlunda lag.

Och som en sista kommentar på det beklagliga beteendet av vissa supportrar: Om ni läser detta så ta er fan i kragen och väx upp. Om ni vill kasta skit och uppföra er illa så gör det hemma. När ni kommer till en match(i synnerhet en bortamatch där det blir tydligare vad varje individ gör) så representerar ni Timrå. Det ni gör speglar av sig på folks uppfattning om Timrå. Det är fantastiskt kul att ni älskar Timrå så pass mycket att ni bussar 8h till Småland, verkligen! Men snälla förstör inte detta genom att skämma ut er.
En stor eloge till alla er som sprider Timrås goda varumärke match efter match, säsong efter säsong.

Nu fyller vi ladan imorrn och hjälper grabbarna ta en seger imorrn. Eftersom...
...VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP
Låst ämne