1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580477 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1962812

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Jag har lite svårt att förstå att vi spelar så pass dåligt som vi gör. Flera gånger under säsongen har vi lyckats hålla jämna steg med topplagen i shl, inte bara resultatmässigt utan även spelmässigt. Jag vill inte ta ifrån Oskarshamn deras insats, de gör det extremt bra och spelar konsekvent i alla situationer. Men det ÄR ju skillnad mellan SHL-lagen och hockeyallsvenskan. Detta måste speglas även på isen.

Underlig coachning under matchen:
-Kinnvall som var totalt iskall och gör en av sina sämre insatser under säsongen spelar 23 min, Nielsen endast 16.
-Gallo som förvisso gnuggade på hyggligt igår spelar 23. Thörna, Rens, Robot(sistnämnda var dock svag igår) som är våra bästa poängspelare efter wedda spelar runt 16.

Jag vill se 2 renodlade första linor med ”spets” och sedan två checkinglinor. Räknar med att laxen blir borta ett tag tyvärr.

57/79/49
91/9/11
55/38/10
72/29/23

Vill hålla andrakedjan intakt sedan tidigare, som spelade riktigt bra ihop delar av säsongen. Därför blir det collberg i första. Hoppas att han kan vakna till med mer kreativa spelare bredvid sig. Annars så får Persson ta den platsen.

Jag hoppas att förlusten blir en väckarklocka för grabbarna såväl som för ledarstaben och att vi kommer ut på söndag som ett helt annorlunda lag.

Och som en sista kommentar på det beklagliga beteendet av vissa supportrar: Om ni läser detta så ta er fan i kragen och väx upp. Om ni vill kasta skit och uppföra er illa så gör det hemma. När ni kommer till en match(i synnerhet en bortamatch där det blir tydligare vad varje individ gör) så representerar ni Timrå. Det ni gör speglar av sig på folks uppfattning om Timrå. Det är fantastiskt kul att ni älskar Timrå så pass mycket att ni bussar 8h till Småland, verkligen! Men snälla förstör inte detta genom att skämma ut er.
En stor eloge till alla er som sprider Timrås goda varumärke match efter match, säsong efter säsong.

Nu fyller vi ladan imorrn och hjälper grabbarna ta en seger imorrn. Eftersom...
...VI ÄR TIMRÅ OCH VI GER ALDRIG UPP
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
kallekoskinen99: Det sjuka är ju att det känns som att Oakarshamn är spelmässigt överlägsna mellanåt, men har ändå inte SHL klass på effektiviteten. Vi känns så oerhört spretiga och har på nått sätt inte kommit igång. Mem fattar inte varför inte Freddan hittat kedjekonstilationer efter en hel säsong. Visserligen hade vi skador som gjort det svårare men att Laxen och Wedda inte ena fått testa några byten ihop(innan skadan) är ett stort fett IG från freddan. Det finns ingen kedja som kuggar men ändå kör han på byte efter byte, Palmen som varit nyckeln til Timrås fina PP får inte ens vara med i första PP:t. Wedda får köra solo gång på gång. Nej nu är det upp till bevis för Freddan. Det kan knappt bli sämre och ändå har det blivit förlängning 2 matcher i rad, men med rätt nycklar från Freddan tror jag det kan svänga över till Timrås fördel.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
kallekoskinen99: Du kan ju spela själv om du är så duktig vi spelade bra men nu var det Orskarshamns tur Swedberg var kanon hela laget har moral och visade att vi ännu en gång aldrig ger upp tror att vi fixardet här i alla fall så gråt inga tårar än
Låst ämne