1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581043 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1963737

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund: Jahapp nu har man funderat lite igen. Vad tror ni om:

Thörnkvist - Jansson - WCWedda

Kommentar: Tycker ledningen har underskattat värdet av ett rightfattat alternativ tillsammans med Wedin, Framförallt när Wedin gärna driver runt mål från vänster till högerkant så har passningsalternativet haft bladet utåt i banan eftersom det har varit Billmos allt som oftast. Thörnkvist enda alternativet isåfall. Jansson tekar dessutom som en gud just nu.

Ohlsson - Robot - Hållander

Kommentar: Skall man fortsätta satsa på Robot då får det bli här. Ohlsson har inte skämt ut sig hittills, är dessutom rightare vilket funkar bra med Robot. I denna kedjan får man speed, smartness och tyngd.

Collberg - Rensfeldt - Billmos

Kommentar: Tung kedja som kan blixtra till. Bättre att ha Gallo i Högerfowardsposition tillsammans med en rightare som LW.
97% av alla puckar Gallo vinner i sarghörnen kommer ändå ut i vänstra tekningscirkeln oavsett om han är RW eller LW. Och vem vet, Collberg kanske har ett mål eller två i sig fortfarande.

Rollsboyce - Madsen - Persson

Kommentar: If it aint broke dont fix it.

Vad gäller backsidan så har den funkat helt okej!
Kinnvall - Larsson är perfekta komplement i både 1a och 2a linen dock.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund:
Rensfeldt - Jansson - Wedin
Hållander - Palmberg - Törnqvist
Galló - Olofsson - Ohlsson
Boyce - Madsen - Persson
Collberg
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund: Tycker lite som du skrev, "If it aint broke dont fix it".. Tror det vore dumt att splittra Thörnkvist och Hållander, dom har haft kemi under en lång tid. Men jag håller med, svårt att hitta lämplig lekkamrat till Wedin nu när Salmonsson är indisponibel.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund: Tillägg dock på att Ohlsson är leftare, inte rightare. Men annars så ser det bra ut! Förstår inte grejen med att Wedda ska få bära en kedja själv, karln har ju redan två stycken stenblock på axlarna som det är.
Låst ämne