1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581777 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1963848

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
kallekoskinen99: Tyvärr var det unga killar med lite för mycket alkohol i blodet. Jag tycker däremot inte det är en ursäkt, kan man inte dricka och sköta sig så avstår man alkoholen för allas bästa. Jag kan lova att vi skällde ordentligt ner mot delen av klacken Flaskan kastades ifrån. Det jag tycker är att Supporterklubben måste ta avstånd och snacka ordentligt med de inblandade som kastade och hetsade mot sittplats. Fick tyvärr en dålig känsla när jag diskuterade på facebook och kille från supporterklubben säger att det finns inget att göra, det är den nya generationen och det är så här det kommer se ut i den framtida supporterkulturen i alla lag.
Jag skrev sen att det här beteendet är inget Timrå Ik står för.

Vet du vad Timrå Ik står för då var svaret... La ner diskutionen då.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: "Nya generationen" haha... rent krasst så är det ju till 99% låg intelligens det handlar om, tycker man det är coolt att vara huligan och bråka med folk har man ju bara haft otur i genlotteriet, det är alltid en liten skala av alla supportergrupper som är så, och då får hela Timrå IK skämmas för det tyvär.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: Skall Tilläggas att det hetsades tillbaks från sittplats, men det försvarar ändå inte beteendet från våra supporters. Vi skall kunna vara större än det!
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: kanske klubben kan porta dom här individerna i framtiden? Man gör ju ungarna en tjänst, dom kanske lär sig att vuxenvärlden förväntar sig ett mer moget beteende i alla sammanhang?
Låst ämne