1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1964101

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Bee: Det känns lite som att vi borde ha fått allt vårt oflyt redan. Tänker på situationer likt Larssons vurpa i förrgår. Det ser lite bättre ut för varje match, lite mer skärpa i situationerna. Nästan raka motsatsen för Oskarshamn (jinx jinx). Det känns inte som att Madsen gör en sån tabbe igen denna matchserie, som den han gjorde vid den sena kvitteringen. Nu gäller det att göra mål på chanserna. Tror du får rätt om Thörnqvist, han bränner inte många fler lägen, som den han sätter i stolpen i PP, igen i sin karriär.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: Va faan; 4:e matchen in i serien - lika nervöst som inför första. Detta tar seriöst ihjäl allt vad nerver heter.

Det vore ju alldeles underbart förlösande om vi fick se en gedigen insats från start till slut. Från alla. Jag hoppas så innerligt att Haralds ord blir sanning "Timrå har en växel till och kommer växa ju längre serien går".

Men jag misstänker att det ser ut som det har gjort tidigare matcher. Naglarna, som knappt återhämtat sig från förra matchen, lär åka på en jävla omgång ikväll också.

Kom igen nu Timrå; fräls oss!
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: nu är vi hemma från BB med min förstfödda. Han har ännu inte upplevt en Timråmatch som inte Timrå vann. Vore ju synd om den sviten bryts.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Hockeyoraklet: Det vore ju extremt skönt att få göra 1-0 för en gångs skull.
Låst ämne