1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581635 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1965070

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
WifstaÖstrand: Fast det är inte "Blick/Inställning" som spökar tycker jag. Det är förmåga att stänga ner ett uppenbart uppspel från Oskars. Rent taktiskt och verkar inte hanteras alls av Freddan. Är hyfsat uppenbart hur Oskar spelar sig ur Zon nu. Agera på det istället för ett dumdristigt jagande! Så mycket snabbare och starkare är inte TIK-spelarna så de kan jag sönder Oskars, använd huvudet!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
jokklas: Jag tror inte mycket på att detta handlar om spelarnas vilja eller inställning. Jag är rätt säker på att (nästan) alla skulle offra en tand eller två för att se till att Timrå stannar kvar i elitserien.

Att taktiken sett ut som att vi ska slå dom på deras villkor är såklart en stor anledning att det sett ut som det gjort. Men den stora anledningen tror jag sitter i det som finns i hjälmarna. Så här långt känns den här serien som en enda lång mental meltdown.

Jag tar för givet att det funnits/kopplats in någon idrottspsykolog, allt annat vore ett grovt tjänstefel från ledningen. Min förhoppning är att man nu på nåt sätt har nollställt spelarnas huvuden och att den kollektiva krampen far iväg så långt åt helvete som det nånsin går.

För det man under långa perioder har sett i matcherna handlar inte om vilja, inställning eller taktik. Det handlar om att killarna misslyckats med saker dom normalt gör hundra gånger av hundra i sömnen.

Så släpp ner axlarna, andas ut och bara kör utav helvete!

Alltid rött, alltid rätt!
Låst ämne