1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581716 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1966689

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Jari Kapanen: Kolla statistik för att jämföra lite. Bratten kom in och va riktigt bra och vi va med i matcherna trots 9 till 12 spekare borta. Han hade bättre räddningsstatistik än Svedberg totalt. Nör Bratsström stod släppte man till mindre skott i skottsektorn, vilket jag tror va frukten av att Försvaret kände sig tryggare med Brattström som inte svajade runt utan är mer en puckmotare och man vet vart man har han.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: Nu är det alldeles för sent att släng in Bratten. Ursäkta men ärligt talat Freddans skitsnack inför kvalet. Sa att Brattström har varit så bra nu när Svedberg varit skadad att det kommer bli svårt att peta han till kvalet. Snacka om spel för gallerian och att pissa på Brattström. Nu kokar det inom mig alltså. Mest frustrerad över hur bortkastad den här säsongen känns då det kunnats göras så mycket annorlunda från Nubbens och Freddans håll.

Åker vi ur är det här en av den menlösaste säsong jag varit med om. Vi kommer stå på ruta noll. Alla våra spetsspelare vi har nu kommer dra, alla andra spetsspelare är redan borta för andra lag i HA så Nubben kommer få trolla nått så oerhört. Kommer ta 4-5 säsonger innan vi blir med på allvar i HA igen.

Går Oskarshamn upp så kommer dom å sin sida bli ännu svagare än vi var denna säsong, det säger jag inte ens av bitterhet.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Sputnik: Wennerholm på Aftonbladet tippar på Oskarshamn i nästa match. Förhoppningsvis har han fel som vanligt. 😎😊
Låst ämne