1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1966763

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
lincoln:

Ingen press alls på iko. Det är ni som har hemmaplan och en shl plats och ungefär 40m att försvara. Spelarna och ledarna vet att om ni åker ut kommer anställda att tappa sina jobb.

En förlust för iko betyder egentligen inte så mycket rent praktiskt, alla fans och folk runt runt klubben är nog stolta med deras säsong ändå.

Så vilka tror du har mest press på sig?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Rytter: jag tror inte alla spelare i Timrå känner tyngden av kansliets anställda på sina axlar, då hade dom ryckt upp sig långt tidigare. Däremot är dom säkert tyngda av vad en förlust innebär för deras framtida karriärer. Inte Svedberg så klart, han skiter i vilket.

Vad beträffar IKO så deras fans åker ju inte ens på bortamatcherna i ett kval till SHL, deras ledning har ingen plan för SHL och dom har en ”det blir som det blir”-mentalitet. Kul att gå upp men att sen tappa alla ledande spelare och direkt få ett krav på sig att bygga om arenan. Förr var det kul att ”tråkiga” KHK byttes ut mot snabba, roliga Timrå. Nu är det ”tråkiga” Timrå som enligt många gärna få byta plats med offensiva och roliga Oskarshamn.
Låst ämne

Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Men Svedberg.....det går helt enkelt inte att släppa honom, vår kanske sämsta värvning ever sett till förväntningarna. Experter och andra förundrades och imponerades när Nubben fick till ett 2-årskontrakt med honom. Det sades att det skulle påvisa att Svedberg verkligen trodde på det här laget.

Det hade såklart ingenting med det att göra. Svedberg var förmodligen både lättad och jävligt nöjd när han satt sin kråka på kontraktet och började casha in.

Han tackar antagligen sin lyckliga stjärna som försåg honom med en lidners knäpp i det där slutspelet för 7 år sedan och som skänkt honom en förhållandevis lukrativ karriär.

Låt vara att han sprattlade till en period under en del av en NHL-säsong, det finns självklart en anledning till att en målvakt i hans ålder valde ett förväntat stryklag i SHL före anbud från bättre lag och ligor. Eller valde, han behövde nog inte lägga så mycket tankemöda på nån mängd av valmöjligheter.
Låst ämne